Kuka nyt roskapussia brändäisi?

Biohajoavien pussien markkinalla oli väljää, kun sille vuonna 1997 astui ylöjärveläinen Bioska. Se oli silloin ainoa kestävämpi kompostoituva vaihtoehto helposti kostuvien paperisten pussien rinnalla.  

Bioska kehittyi yhtä matkaa raaka-aineidensa kanssa. Saumaton yhteistyö raaka-ainetoimittajien kanssa nousi kilpailuvaltiksi viimeistään siinä vaiheessa, kun raaka-aineiden kysyntä alkoi ylittää tarjonnan.

Monikerroskalvojen tuotantomahdollisuus vuonna 2010 oli seuraava harppaus Bioskan kehityksessä. Se laajensi kalvojen käyttömahdollisuuksia pusseista ja säkeistä teollisuuden pakkausmateriaaleiksi ja maatalouden suojakalvoiksi.

Kolmas virstanpylväs osuu keväälle 2019, kun Bioskasta tuli osa Walkin tuotetarjontaa. Osana kansainvälistä konsernia Bioskalle syntyi mahdollisuus näyttää voimakkaasti kasvavalle maailmanmarkkinalle, mitä Pohjois-Euroopassa osataan.

Nyt kun ilmastonmuutoksen hillitsemisellä ja resurssitehokkaamman tulevaisuuden luomisella on jo kiire, Bioska näyttää tietä.

Monikerros­kalvojen tuotanto­mahdollisuus oli seuraava virstan­pylväs”

Yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit kysyä lisää, antaa palautetta tai vaikka jättää tarjouspyynnön. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pyydämme huomioimaan, että heinä-elokuu on myös meillä loma-aikaa, ja palautteisiin vastaaminen saattaa venyä. Käsittelemme kyllä jokaisen yhteydenoton.

Suomi

Jukka Lehtonen

Myyntipäällikkö kotimaa

Kimmo Tyrmi

Aluemyyntipäällikkö kotimaa

Vienti

Marko Päiväniemi

Vientijohtaja

Askarruttaako jokin? Haluaisitko lisätietoa?

Bioskan arvot

Pyrimme kaikessa tekemisessämme osoittamaan, mitä vastuullisuus, innovatiivisuus ja rohkeus tarkoittavat. Kestävä kehitys ohjaa kaikkea toimintaamme.

Bioskaa tekemään?

Walkilla olet osa kansainvälistä liiketoimintaa, joka tähtää asiakkaidemme kasvun tukemiseen kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Olemme yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja pussien valmistajista. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kompostoituvien materiaalien kehittämisestä ja valmistuksesta.

Tunnetuimpien kuluttajatuotemerkkiemme eli Bioskan ja Hauskan lisäksi valmistamme ekstruusiopäällystettyjä ja kompostoituvia paperi- ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja valmistavalle teollisuudelle.

Bioskalla ja Hauskalla on Walkin strategiassa keskeinen rooli. Pyrimme siihen, että mitä materiaaleja käytämmekin, niiden tulee olla uusiutuvia, täysin kierrätettäviä tai 100%:sti kompostoituvia.

Avoimet työpaikat

Toimintamme laajentuessa haemme koko ajan lisää taitavia tekijöitä. Mikäli juuri nyt ole mitään sinua kiinnostavaa paikkaa avoinna, jätä meille avoin hakemus.